Webinar Week Zipconomy

Van 12 tm 16 februari 25 afwisselende webinars. Vol met kennis, praktijk en veel discussie.  Inschrijven (gratis) kan vanaf nu!

ZiPconomy organiseert dit jaar samen met Werf& deze week waar specialisten op allerlei terrein je online bijpraten over wat nú van belang is om te weten over (de toekomst) van werk. In één week ben je weer helemaal op de hoogte van alle trends op de arbeidsmarkt?

Elke dag een eigen thema

  • Maandag:  Professioneel inhuren in de praktijk
  • Dinsdag:  Arbeidsmarktcommunicatie anno 2018
  • Woensdag:  HR Tech
  • Donderdag:  Total Talent Acquisition: Trends & Tools
  • Vrijdag:  Ingrediënten voor succesvol recruitment

Iedere dag geven vijf sprekers inzicht in hun visie, trends en best practices. Boegbeelden, specialisten en ervaringsdeskundigen op de arbeidsmarkt delen (gratis!) hun kennis met jou.

Meer informatie en aanmelden

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha