Multiculturele proeverij

Op zaterdag 26 november laten de deelnemers van de cursus Maak je eigen werk zien wat zij in petto hebben.

Er is een programma met muziek en proeverijen uit verschillende culturen. Het samen werken aan een eindproduct maakt deel uit van de training. De entree, koffie en thee is gratis. Voor de proeverijen wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'WIN werkt presenteert: Zuidoost Proeft Een multiculturele proeveri Entree: gratis Proeverij: euro of met stadspas 2,50 Kom proeven in de Collectieve Ruimte op zaterdag 26 november tussen 17:30 en 22:00 bij Grubbehoeve 38! Wat kan je verwachten? Een unieke rijkdom aan smaken, kleuren en geluiden uit verschillende landen over de hele wereld. Met activiteiten voor kinderen! WHs Join the f @maakjeeigenwerk WERKT community Gemeente Amsterdam x Mede mogelijk gemaak aoo de nensen'

========================================================================================================

Locatie:

Grubbenhoeve 38
Amsterdam ZO

Organisator

Elisabeth Werter is fellow bij de Weconomics foundation en internationaal zaken adviseur, mentor en coach. Als EU ambassadeur voor vrouwelijk ondernemerschap stimuleert ze leiderschap. Ze heeft lang in Griekenland gewoond en gewerkt als ondernemer en consultant. Sinds een aantal jaar is ze terug in Nederland en werkt ze vanuit Amsterdam als businessinnovation coach en adviseur in het sociaal domein.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha