Mini workshop creatief schrijven

Tijdens het Strandwal Festival in Rijswijk geeft smaakmaker Sylvia Roes op zaterdag 8 september een gratis miniworkshop creatief schrijven. Ze is dan te vinden bij de stand van de Bibliotheek aan de Vliet.
Ben je enthousiast, dan kun je inschrijven voor de Basiscursus Creatief Schrijven. Voor data en prijzen zie www.toverpen.nl

Verder start ze met een Schrijfcafé in de Bibliotheek aan de Vliet, locatie Rijswijk. Vanaf september iedere eerste woensdag van de maand. Eerste schrijfcafé op woensdag 5 september van 19.30 tot 21.30 uur. Kosten: 10 euro voor leden van de bibliotheek en 12,50 voor niet-leden.

Zolang ik me kan herinneren, ben ik betoverd door verhalen. Mijn ouders vertelden ze en lazen ze voor en zodra ik zelf kon lezen, greep ik elke gelegenheid aan om in een boek te duiken. Later ging ik ook zelf schrijven en het is me zelfs gelukt om er mijn beroep van te maken. Op de eerste dag van mijn eerste baan in de journalistiek wist ik het: schrijven is het leukste beroep ter wereld en ik wil dat de rest van mijn leven blijven doen. Na de journalistiek koos ik voor een bestaan als zelfstandig tekstschrijfster. Op een gegeven moment kwam het fictie schrijven weer in mijn leven en ik vond dat zo leuk dat ik dat aan anderen wilde overdragen. Ik volgde bij Dactylus de opleiding voor schrijfdocent en nu geef ik les in creatief schrijven.

Op sylviaroescommunicatie.nl vind je meer informatie over mijn andere werk.

Stand bibliotheek aan de Vlliet

Locatie:

Stand van de bibliotheek aan de Vliet

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha