Hoera het wordt ingewikkeld – werkfestival

WERK?
Hoe kom je eraan? Hoe kom je ervan af? Hoe vul je het in? Hoe maak je het leuk? Hoe start je je eigen werk? Werk je hard, of is zacht werken de uitkomst?

WERK doet (bijna) iedereen. Betaald, vrijwillig, met plezier, tegen je zin, in loondienst, als freelancer, op project basis of een combi van dit alles? Op 28 oktober nemen we WERK eens onder de loep.

Het S2M Festival is een terugkerend event dat iedereen kan bijwonen. We zetten ondernemers en creatieven in the spotlight en organiseren samen met hen afwisselende en inspirerende programma’s van workshops, presentaties, webinars en inspiratietafels.

Op dit festival vindt je verschillende partijen waar je meer leert over WERK in al zijn aspecten, ontmoet je nieuwe mensen, ga je aan het WERK en borrel je vrolijk na aan het einde van de dag. De Werkvereniging, de Broekriem en Common Easy zijn enkele van de partners bij dit festival.

Hoogtepunt van dit festival is de lancering, door Co-founder van Seats2meet.com Ronald van den Hoff en journalist Hans van Willigenburg, van hun nieuwste boek: “Hoera, het wordt ingewikkeld!” Omgaan met de complexiteit van morgen. Een boek over alledaagse complexe vraagstukken, helder & vrolijk uitgelegd. Natuurlijk krijgen alle bezoekers een exemplaar!

We sluiten af met een feestelijke borrel en muziek waar je vrolijk van wordt…

“Gebruik je hoofd als voornaamste reislocatie.”

Het boek staat vol verrassende en grappige uitspraken over alledaagse ontwikkelingen. Van robotisering, digital nomads, het vieren van verveling, algoritmes de baas zijn, keuzes maken in een doolhof van mogelijkheden, en meer.

De auteurs zijn journalist Hans van Willigenburg en CEO Seats2Meet en Society 3.0 Ronald van den Hoff.


 

Seats2Meet Utrecht CS

Locatie:
Seats2Meet Utrecht CS
Moreelsepark

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha