woensdag 21 mrt

WIN Werk(t) Festival

21 maart 2018 10.00-18.00 uur

Meer flexibiliteit in je werk, wie wil dat nu niet?

Flexibel werken is veel meer dan zelf kunnen bepalen waar, wanneer en hoeveel uur je werkt. Het is vooral los (durven) komen van je vertrouwde werkwijze en openstaan voor verandering en vernieuwing in je werk.

Zo kun je meer tijd en energie steken in zaken waar jij goed in bent en die jij belangrijk vindt. Die ruimte en vrijheid geeft je extra werklust en plezier in je werk. Ontmoet en leer tijdens het festival van enthousiaste WIN-collega’s die flexibel zijn in hun werk. En laat je inspireren door hun best practices.

Tijdens het festival maak je kennis met aspecten van flexibel werken
* De nieuwe economie en kansen voor flexibel werken
* Nieuwe vormen van flexibel werken, zoals werken in netwerken
* Flexibel leren werken, waar/hoe begin je?

Programma
10.00u Inloop
10.30u Welkom en start van het 5e WIN Werk(t) Festival
10.35u Flexibel werk organiseren.
Een interactieve opening waarin WIN initiatiefnemer Irmgard Bomers in gesprek gaat met haar inspiratoren; mensen die ondertussen zelf aan de weg timmeren met hun idee om het werk anders te organiseren, zoals Ronald van den Hoff, co-founder van Seats2Meet (S2M), Ria Roelands (o.a. bestuurslid Zorgcoöperatie Scheveningen) en Eva de Vries (communitymanager Futureproof The Hague).
11.30u Flexibel bewegen
Met hulp van de Serendipity Machine van S2M (een app die mensen realtime verbindt) kom je in contact met deelnemers die al flexibiliteit in hun werk ervaren. Zij delen graag hun kennis en kunde met je en je kunt hen zelf natuurlijk alles vragen.

12.30u Lunch

13.00u Anders werken in de nieuwe economie
Proeven aan o.a. De Werkvereniging, Zorgcoöperaties, Part-up, Permanent Futurelab.
14.00u Workshops Meer Flexibiliteit
Meer flexibiliteit in je werk, wat heb je daarvoor nodig?
Kies uit 3 workshops: Meer Tijd – Meer Geld – Meer Vertrouwen.
16.00u WIN meer tijd, geld en vertrouwen
Presentatie van de resultaten van de workshops.
16.30u Netwerkborrel
Gezellig napraten en bijpraten.


Locatie
: Seats2Meet Utrecht CS

En de kosten?
Het uitgebreide programma, inclusief een lekkere lunch en netwerkborrel, kunnen we je aanbieden voor slechts 50 Euro (excl. 21% BTW). Deelnemers aan het WIN WIN WIN Programma (code WIN) en studenten (code student) krijgen 50% korting. Met dank aan Seats2Meet!

Ben jij er klaar voor?
Van de werkenden zegt 55% behoefte te hebben aan meer flexibiliteit. Slechts 10% van de bedrijven/organisaties is voorbereid op de toekomst van werken? 90% van de ondernemers zegt te weinig tijd te hebben voor hun eigen ontwikkeling. Minder dan 20% van de werkenden doet aan scholing en die opleiding is meestal puur vakinhoudelijk.
Voor jou liggen hier dus kansen om via meer flexibiliteit in je werk het verschil te maken. Door vier uur per week te besteden aan de dag van morgen, creëer je de flexibiliteit die nodig is om jezelf en je bedrijf te blijven ontwikkelen. Hoe? Tijdens het WIN Werk(t) Festival maak je daarmee op een informele en ontspannen manier een begin.

Seats2Meet CS

Locatie:
Seats2Meet CS
Moreelsepark 65
3511 EP Utrecht

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha