Connecting college and community

Open netwerkbijeenkomst

Voor iedereen die zich bezighoudt met divers, inclusief en maatschappelijk betrokken hoger onderwijs in Amsterdam.

Wie voelen zich thuis binnen hogere onderwijsinstellingen en wie niet? Hoe manifesteren sociale en culturele ongelijkheid en segregatie zich in het onderwijs en hoe kunnen we deze cyclus doorbreken? Met wie komen studenten in aanraking binnen en buiten collegezalen? En hoe kunnen instellingen een brug slaan naar diverse communities in de stad?

Met het project Connecting College en Community proberen we verbinding tussen verschillende onderwijsinstellingen, maatschappelijke kwesties en diverse groepen in de stad te stimuleren. Hierdoor kunnen hogere onderwijsinstellingen (HBO en WO) zich beter inzetten voor een rechtvaardige en inclusieve stad. Iedereen is welkom voor deze open netwerkbijeenkomst; om te luisteren, bij te dragen en nieuwe connecties op te doen.

Pakhuis de Zwijger

Locatie:

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
Amsterdam

 

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha