CID Café over de ontwikkeling van Internet

17 januari in Den Haag (18.00-19.30u)

Hoogwaardige digitale connectiviteit is cruciaal voor de economische aantrekkingskracht van het Central Innovation District (CID, het gebied tussen de Haagse stations CS, HS en NOI)). Eerder dit jaar heeft QuTech (samenwerking TU Delft en TNO) een grote doorbraak gehad door een goed werkende kwantumverbinding te maken die gebruikt kan worden voor een toekomstige vorm van het internet. Stephanie Wehner van QuTech vertelt in binnen- en buitenland over deze ontwikkeling en komt dat ook in ons CID-café doen!

In dit eerste CID-café van 2019 wordt ingegaan op de ontwikkeling van het internet. Wat kunnen toekomstige vormen van het internet betekenen voor een stad als Den Haag, en voor het CID in het bijzonder. Wat moet er nog gebeuren om een dergelijk hoogwaardig netwerk te realiseren? En belangrijker, wat betekent het voor de innovatiekracht en het karakter van de stad? Na een minicollege van Stephanie Wehner gaat gespreksleider Menno van Tartwijk met Stephanie, Fred Herrebout (T-Mobile) en een technisch bedrijf in gesprek over bovenstaande vraagstukken. Je bent uitgenodigd uit om mee te praten en denken over wat hoogwaardige connectiviteit kan betekenen voor het CID.

Het CID-café is gratis toegankelijk, graag wel even aanmelden via het digitale aanmeldformulier. Stuur deze uitnodiging vooral door naar je relaties, iedereen is welkom!

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

EMMA

Locatie:
EMMA (Experts in Media en Maatschappij)
Wijnhaven 88
2511 GA Den Haag

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha