CID Café over living labs

Eind april is de CID Agenda 2040 door het college van B&W in Den Haag vastgesteld. De agenda schetst de richting die we met het Central Innovation District willen opgaan: een internationale economische toplocatie waar gewerkt wordt aan een betere, veiligere en rechtvaardigere wereld in het digitale tijdperk.  Een attractief woon-werk-en-recreatiemilieu, aantrekkelijk voor talent en een plek waar iedereen zich kan ontwikkelen. De komende 20 jaar moet de inzet op het CID goed zijn voor 35.000 banen. Geweldige plannen en ambities, maar hoe realiseer je ze wanneer je afhankelijk bent van een divers netwerk van spelers? Kortom: hoe realiseer je projecten in complexe stedelijke netwerken?

Of je nu een onderzoeker, bestuurder of ondernemer bent. Je project speelt zich steeds vaker af in een complex stedelijk netwerk van kennisinstellingen, bedrijven en overheden. Je hebt een ambitie, maar hebt een breed en divers netwerk nodig om het te realiseren. Hoe doe je dat effectief?  Dit CID Café staat in het teken van de realisatie van het CID en de CID Agenda 2040, een ontwikkeling met vele eigenaren en invalshoeken.

Voorlopige line up:

Wethouders Saskia Bruines en Boudewijn Revis zijn gastvrouw en -heer van dit CID Café Special. En nemen de inzichten en adviezen van de tafel en uit het publiek met zich mee. Frank van Oort, hoogleraar op het gebied van regionale en stedelijke economie, zet de context neer in een speciaal minicollege. Aan tafel wordt het gesprek gevoerd met een aantal impactvolle stakeholders van het CID zoals Gerad Schoenaker voorzitter van Den Haag Nieuw Centrum.

Volgende week meer!  Meld je nu alvast aan. Je bent van harte welkom om je collega’s of relaties op deze uitnodiging te wijzen.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

EMMA

Locatie:
EMMA (Experts in Media en Maatschappij)
Wijnhaven 88
2511 GA Den Haag

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha