vrijdag 24 mei

WIN Werk(t) Sessie

Iedere vierde vrijdagochtend van de maand een kleinschalige informele bijeenkomst waarin je ervaart hoe werken in netwerken in de Boecop werkt. Iedereen die zichzelf wil blijven ontwikkelen is welkom.

We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan, aan de hand van de WIN WIN WIN formule.

De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door Jan Hof, een van de smaakmakers van WIN. Smaakmakers zijn mensen die zichzelf willen blijven ontwikkelen en hun kennis willen delen. Met elkaar vormen ze de WIN Werk(t) Kring, een community of practice die fungeert als proeftuin voor de toekomst van werk.

Met elkaar kom je verder

WIN (werken in netwerken) is een nieuwe ondernemende manier van je werk organiseren, die toepasbaar is in elke werksituatie. Het geeft je meer flexibiliteit en ruimte in je werk.

Iedereen kan een keer gratis deelnemen aan een WIN Werk(t) Sessie en ontvangt daarna het WIN e-boek Natuurlijk Werken. Onbeperkte deelname kost slechts EUR 62,50 per jaar en hiervoor krijg je nog veel meer.

Door actief mee te doen ontwikkel je jezelf tot professional in de nieuwe economie én draag je bij aan de ontwikkeling van een moderne arbeidsmarkt met werk voor iedereen die wil werken, ongeacht opleiding, achtergrond en leeftijd.

De Boecop

Locatie:

De Boecop
Diepesteeg 1
6994 CC De Steeg

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha