WIN WIN WIN formule

In de toekomst wordt steeds meer werk in netwerken georganiseerd. Het is een gevolg van de toenemende behoefte aan flexibiliteit van zowel werkgevers als werknemers. Je kunt je daar op een natuurlijke manier op voorbereiden, door jezelf te ontwikkelen als professional in de nieuwe economie. Daarbij maakt het niet uit of je in loondienst werkt of een eigen bedrijf hebt. Het resultaat is een flexibele werkstijl met permanent ruimte voor ontwikkeling, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

De nieuwe economie biedt ruimte voor vernieuwing

Pas de 80/20³-formule toe

Economisch belang: 80% van het resultaat wordt bepaald door 20% van de oorzaken.
Wat is jouw 20%? Een die van je bedrijf/organisatie/afdeling/project? Je kunt dus in principe 80% van de dingen waar je je druk over maakt loslaten.

Persoonlijk belang: creëer 20% ruimte voor ontwikkeling/vernieuwing in je werk
Reserveer 10% voor formeel leren en 10% voor informeel leren, bijvoorbeeld in de WIN Werk(t) Kring. Je komt dan veel eerder in aanraking met nieuwe kansen/mogelijkheden/mensen en hebt tijd/ruimte om daar iets mee te doen.

Maatschappelijk belang: 20% van een (doel)groep is voldoende om een beweging tot stand te brengen.
Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. In de WIN Werk(t) Kring vind je mensen die zich willen blijven ontwikkelen en bereid zijn hun kennis te delen. We noemen ze smaakmakers. Als je jouw 20% waarde laat zien, dan vind je de mensen die jou helpen je doel te realiseren.

Smaakmakers gaan deel uitmaken van je eigen netwerk. Dat bestaat uit een combinatie van zakelijke en privérelaties:
Mensen uit je vak/kennisgebied, je leef- en werkervaring (inspiratoren/(ex)collega’s), familie/vrienden en contacten in de hobbysfeer.

Kies ervoor om jezelf te ontwikkelen

Voor slechts EUR 62,50 per jaar neem je deel aan het programma WIN WIN WIN Natuurlijk Werken en ontwikkel je jezelf als professional in de nieuwe economie. Meld je aan.