woensdag 20 sep

WIN Start-up Meeting Westland

Iedere tweede woendag van de maand (met uitzondering van de komende editie) een kleinschalige informele bijeenkomst waarin een nieuw perspectief op werk centraal staat. Iedereen met een open mindset is welkom.

De vooruitblik op de avond-meeting op 20 september, om 19.00 uur in De Naald. De tuinbouwsector kent zijn culturele waarde, maar hoe kun je daar nu zodanig vruchtbaar over communiceren dat je je gezien en gehoord kan ervaren? We zullen die avond met gast het mooiste Westland-verhaal uit bevlogen Westlanders weten te delen, vanuit een verbindende creatieve beleving.

De WIN Start-up Meeting is een initiatief van André Bruijn, gangmaker van de WIN Werkkring Westland.

WIN (werken in netwerken) is een nieuwe ondernemende manier van samen werken, in de context van de nieuwe economie. De WIN Werkkring fungeert als een proeftuin voor de toekomstige arbeidsmarkt. Met elkaar vinden we uit wat wel en niet werkt. We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan. Kijk ter inspiratie op Part-up.

Meedoen is samen WINnen

Door actief te worden in de WIN Werkkring ontwikkel je jezelf tot professional in de nieuwe economie en draag je bij aan de ontwikkeling van een circulaire arbeidsmarkt, waarin er werk is voor iedereen die wil werken.

De Naald

Locatie:
Westlandtheater “De Naald”
Stokdijkkade 3
2671GW    Naaldwijk

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha