WIN Werk(t) bij Meet Berlage

16 april in Amsterdam, van 14-15 uur

Is de invulling en verdeling van werk zoals wij die kennen nog wel van deze tijd? Of vraagt onze snel veranderende samenleving om een ander perspectief op werk? Kom luisteren hoe smaakmaker Elisabeth Werter van WIN Amsterdam dit in praktijk brengt.


WIN (werken in netwerken) is een nieuwe ondernemende manier van samen werken, in de context van de nieuwe economie. Een economie waar welvaart en welzijn hand in hand gaan.

We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan.

Door actief te worden in de WIN Werkkring bij Meet Berlage ontwikkel je jezelf als professional in de nieuwe economie en gaan we met elkaar aan de slag met actuele werkgerelateerde onderwerpen die je zelf kunt inbrengen.

Het doel is om iedereen met nieuwe energie en nieuwe inzichten naar huis te laten gaan.
Aanmelden is niet nodig.

Meedoen is samen WINnen 

Smaakmaker Elisabeth Werter is fellow bij de Weconomics foundation en internationaal zaken adviseur, mentor en coach. Als EU ambassadeur voor vrouwelijk ondernemerschap stimuleert ze leiderschap. Ze heeft lang in Griekenland gewoond en gewerkt als ondernemer en consultant. Sinds vijf jaar is ze terug in Nederland en werkt ze vanuit Amsterdam als businessinnovation coach en adviseur in het sociaal domein voor Radar.

Meet Berlage

Locatie:

S2M Berlage
Oudebrugsteeg 9, 1012 JN Amsterdam

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha