WIN Werk(t) Kringen

Een WIN Werk(t) Kring is een open community met ondernemende mensen voor het delen en creëren van werk(ervaring). Het is een community of practice die fungeert als proeftuin voor de toekomst van werk. Met elkaar vinden we uit wat wel en niet werkt en werken we continue aan verbetering. We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan.

Actief in zeven stadsregio’s

De bakermat van WIN is Den Haag, maar we willen in alle plaatsen met meer dan 100.000 inwoners actief worden. We groeien organisch op initiatief van lokale deelnemers. Op dit moment zijn we actief in Arnhem, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Wageningen en Westland.

In elke werk(t)kring is er maandelijks een WIN Werk(t) Sessie, een kleinschalige bijeenkomst waarin je ervaart hoe werken in netwerken werkt. We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten zien hoe het anders kan.

WIN Gangmakers faciliteren

WIN Gangmakers zijn de communitymanagers van de werk(t)kring. Het zijn zelfstandige professionals die enthousiast zijn, omdat ze zelf in praktijk de voordelen ervaren van werken in netwerken. Ze zijn zelf deelnemer aan het programma WIN WIN WIN Zelfontwikkeling. De werkzaamheden voor WIN liggen in het verlengde van de eigen activiteiten en versterken die.

Rol:

  • Organisatie van een maandelijkse WIN Werk(t) Sessie
  • Aanspreekpunt voor (potentiële) deelnemers
  • Meedenken en werken aan de ontwikkeling van WIN

Heb je interesse om ook gangmaker te worden in je eigen woon/werkgebied, neem dan gerust contact op.

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha