Dé 5 tech trends in recruitment

Rond recruitment en inhuur wordt de impact van technologie steeds groter. Maar hoe krijg je nu inzicht in wat voor jouw organisatie écht nuttig is, en wat niet? 5 trends nader belicht.

Iemand inhuren of aannemen gaat vandaag de dag 180 graden anders dan pakweg 15 jaar geleden. Of het nou voor een vaste baan is of voor een losse opdracht, op elk terrein van het sollicitatieproces is tegenwoordig wel technologie beschikbaar om de recruiter werk uit handen te nemen, of het leven kwalitatief te verbeteren. De wereldmarkt voor HR-software wordt inmiddels geschat op ruim 14 miljard dollar, en alleen al op de laatste HR Technology Conference stonden 440 (!) verschillende aanbieders hun waar te verkopen.

Maar wat moet je nu eigenlijk echt weten van al die technologie? Hoe scheid je het kaf van het koren? In de aankomende Webinar Week gaat Annie Hammer vanuit de VS daar een uur lang op in. De VP Global Emerging Technology and Projects bij Pontoon (onderdeel van de Adecco group), en dagelijks in de weer met de selectie en implementatie van recruitmenttechnologie, zal daarbij 5 grote trends bespreken.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Locatie: Online

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha