Walk & Talk Laat je horen

14 augustus 10-12 uur Eindhoven

Ben je werkzoekenden in de regio Eindhoven? Maak dan kennis met Walk&Talk. Hiermee geeft de Bibliotheek Eindhoven werkzoekenden een kans om op een héle laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. De Walk&Talk bij de Bibliotheek Eindhoven is op elke tweede maandag van de maand van 10 tot 12 uur. Bezoekers van de Walk&Talk betalen slechts 1 euro voor koffie of thee.


Thema van de maand: LAAT JE HOREN

In verband met de zomervakantie hebben we geen gastspreker gevraagd, maar is alle ruimte voor jullie, de bezoekers van de Walk&Talk.

Zoek je iemand die je kan helpen bij het maken van je CV, je motivatiebrief, het aanscherpen van je LinkedIn-profiel etc.?

Wil je je (succes-)verhaal delen in een (kleine) groep? Heb je ideeën over de invulling van een Walk&Talk?

Kom dan 14 augustus en doe mee.

Vragen over de Walk&Talk? Of zou jij een deskundige presentatie willen geven? Neem dan contact op met Ria Kooistra en André van Moorsel via walkentalk@bibliotheekeindhoven.nl

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Bibliotheek Eindhoven

Locatie: Bibliotheek Eindhoven
Emmasingel 22

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha