Vhp2 Netwerkbijeenkomst Ondernemerschap

12 december in Eindhoven

Smaakmaker Eva Beun meldde deze bijeenkomst aan voor de To Do lijst. Je bent meer dan welkom om je praktijkervaring te delen over het thema ondernemerschap en nieuwe kennis op te doen. De netwerkbijeenkomst wordt georganiseerd door de vakvereniging Vhp2.

De grenzen tussen werknemer en zelfstandig professional vervagen in de huidige tijd steeds meer. Ook als werknemer kun je door een ondernemende houding je werk zodanig plooien dat je daarin maximaal tot je recht komt. De netwerkbijeenkomst is in drie themablokken onderverdeeld. Je kunt dus kiezen aan welke sessie(s) je wilt deelnemen.

Een bijeenkomst met een mooie mix van theorie en praktijk.

Programma:

16.00-17.00u Job Crafting
Marian Peeters (TU Eindhoven) en Tjakko Offenga (Philips Healthcare)
17.00-17.30 uur Broodmaaltijd
17.30-18.30 uur Van Werknemer naar zelfstandig professional of hybride
Bert Kinneging (ondernemer) en Hans Litjens (KvK)
18.30-18.45 Korte break
18.45-19.45 Pensioenactualiteiten en pensioenfaciliteiten voor zelfstandigen
Jörg Sauer (VHP2) en Zenno Cornelisse (ZZP pensioen)

Parallel aan de themasessies staan de Vhp2 juristen ook nog klaar voor ‘speeddate-sessies’. Je kunt van tevoren of ter plekke intekenen om in maximaal 15 minuten een juridisch probleem (bijvoorbeeld over je werk, over een eventuele uitkering of je pensioen) te bespreken. Je krijgt dan alvast tips en adviezen waarmee je verder kunt.

Na afloop is er een drankje en is er gelegenheid om na te praten.

Smaakmaker Eva Beun is businessmanager bij Youniun, een project van de vakvereniging Vhp2. Het doel is om professionals te stimuleren hun eigen ontwikkeling vorm te geven en zodoende meer grip te krijgen op de eigen loopbaan. Naast haar werk is ze actief als trainer en spelverdeler van Volleybalvereniging Amsterdam (VVA).

Regardz Gele Kegels

Locatie:
Regardz Gele Kegels
Kennedyplein 1-5
Eindhoven

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha