Trendrede 2018

Op 16 januari wordt om 16.30 uur in Pakhuis de Zwijger de TrendRede gepresenteerd.

Wat is de status van trends die we in eerdere TrendRedes hebben benoemd? Hoe staat het met de Burger van Stavast en de Orkestratie van Ongemiddelden? Komt er al een einde aan de Systeempijn? En wat zeggen #metoo, paradise papers en dichtgetimmerde regeerakkoorden over de toekomst? Vragen genoeg. Kom luisteren naar de antwoorden!

Tom Kniesmeijer – Toekomstpsycholoog
Caroline van Beekhoff – TrendStrateeg & BeeldBouwer
Christine Boland  – Trendwatcher and trendanalist
Freija van Duijne – Toekomstverkenner
Farid Tabarki – Founding director Studio Zeitgeist
Brian Kragtwijk – Digital Business Change Strategist
Hilde Roothart – Trendonderzoeker en oprichter Trendslator
Marc de Roo – Creative Inspirator en entrepreneur

Zij presenteren voor alweer het achtste jaar de TrendRede, waarin zee de algemene lijnen aangeven en wijzen waar de ruimte zit in de samenleving. Ze benoemen de meest relevante termen van vandaag en kijken verder vooruit, bijvoorbeeld naar een toekomst die ons zaken als Hollands Holisme en Samensturing gaat brengen.

Na de officiële lezing gaan de samenstellers in gesprek met de aanwezigen. De TrendRede kadert en clustert jaarlijks de actuele ontwikkelingen tot een inspirerend startpunt en denkstuk dat Nederlandse bedrijven en overheden helpt gericht over de toekomst na te denken.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Pakhuis de Zwijger

Locatie:
Pakhuis de Zwijger
Amsterdam

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha