Tech Tuesday – Het Internet is stuk

12 februari vanaf 19.00 uur Het internet is stuk en PublicSpace wil het gaan repareren:

Een avond helemaal gerelateerd aan het onderwerp tech. Verschillende boeiende sprekers nemen zowel de echte Techies als beginners mee in een presentatie of workshop. In het diverse programma bepaal jijzelf waar je aansluit. Blijk je iets niet leuk te vinden, dan mag je tussendoor van onderwerp veranderen.

De VPRO onderzoekt samen met een kleine 20 andere partijen (uit media, cultuur, erfgoed en onderwijs) al enige tijd de mogelijkheden om het publieke domein in de online omgeving te versterken. Want we zijn in onze maatschappij te afhankelijk van commerciële sociale platforms.
https://www.vpro.nl/lees/nieuws-vpro/2018/statement-publicspaces.html

Er is een manifesto geschreven:
https://publicspaces.net/manifesto/

Tijdens Tech Tuesday presenteren de initiatiefnemers van PublicSpaces hun plannen aan de Permanent Beta Community. Wil je ook het internet terug en maken?

Deze sessie gaat over de beste manier om de open source community bij PublicSpaces te betrekken, en hoe dit het beste georganiseerd kan worden. Zie http://publicspaces.net voor informatie.

Tech Tuesday is een samenwerking tussen de bewegingen van Permanent Future Lab, Permanent Beta en Seats2meet

 

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha