Storytellers Meetup

19 april 12.30 in Amsterdam/New Metropolis

In het leven maak je veel mee: goede en minder goede momenten. Je hebt te maken met obstakels en uitdagingen. Als je kunt stil staan bij je uitdagingen: je kunt voelen, schrijven, delen, leren van de uitdagingen en de lessen vieren. Je bekijkt welk pad je al hebt afgelegd en welke uitdagingen je hebt overwonnen. Jezelf vieren, je afgelegde weg vieren & uitdagingen vieren.

In deze middag staan we aan de hand van gedichten, storytelling, schrijfoefeningen en ontspanningsoefeningen stil bij de uitdagingen in ons leven. Een moment nemen voor het pad dat je hebt afgelegd. Welke lessen heb je geleerd van de uitdagingen? Welk verhaal vertel je je zelf? Hoe vier je jezelf? We nemen de tijd om te schrijven, te delen, stil te zijn en te vieren.

Over Astrid Mettendaf
Astrid Mettendaf is dichteres en schrijfster en heeft net haar Dankbaarheidsddagboek uitgebracht ‘Het onalledaagse in het alledaagse zien’ en haar dichtbundel Miracles
Astrid draagt haar gedichten voor op verschillende plekken o.a. eigentijdse jongerenfestival, familiedag, meditatie in yogastudio, talentenbeurs, women of west festival, dag tegen de eenzaamheid, eindreceptie mantelzorgers en bij het Letterenhuis. Ze geeft ook schrijfworkshops op verschillende locaties.

New Metropolis

Locatie:
New Metropolis

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha