Science Café Cybersecurity

Cybersecurity, Space en Circulaire economie, een greep uit het aanbod van Science Café Den Haag. Bevlogen wetenschappers vertellen op een laagdrempelige manier over maatschappelijke thema’s en gaan met het publiek en elkaar in gesprek. Ook zin om in een avond ondergedompeld te worden in de wetenschap? Kom dan naar het eerst volgende Science Café Den Haag. NWO, TU Delft, Universiteit Leiden, Gemeente Den Haag, LDE, SG Delft en SG Leiden verzorgen samen een actueel programma met top sprekers.

PROGRAMMA: DINSDAG 24 APRIL

19.30 uur  Inloop

20.00 uur Welkom door Eveline van Rijswijk

20.05 uur Bibi van den Berg: Wat is ons grootste cybercrime probleem?

20.20 uur Rolf van Wegberg: Waarmee verdienen cybercriminelen het meeste geld?

20.35 uur Break

20.50 uur Rutger Leukfeldt: Waarom handelt een cybercrimineel (bijna) nooit in zijn eentje?

21.05 uur Gesprek onderleiding van Eveline van Rijswijk

21.45 uur Afsluiting

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Science Café Den Haag

Locatie:
Science Café Den Haag
Turfmarkt 99, 2511 DC Den Haag

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha