Philips Light Innovation

Tijdens het World Design Event, onderdeel van de Dutch Design Week, organiseert Switch op het Stadhuis en Stadhuisplein ‘Switch’. Op donderdag 26 oktober presenteert Luc van der Poel de nieuwste lichtinnovaties van Philips aan het publiek. Slimme intuïtieve technologieën in verrassende vormen. Co-creaties van de toekomst. Toegang gratis.


Sprekers:

Luc van der Poel | Lichtontwerper Philips Lighting
David Oldenburger | UX Design lead Philips Hue, Philips Lighting
Tom Bergman Principal Scientist, Philips Lighting
Pierre van Boxtel | Commercieel Technisch Adviseur, Hurks Beton 

Switch. Light, transforming life

Switch is het nieuwe platform voor een meer directe innovatie, met licht als verbindend thema. Iedereen die daarop wil voortbouwen kan elkaar hier ontmoeten. Samen onderzoeken en ontdekken hoe onze kwaliteit van leven kan verbeteren vanuit de kracht van Eindhoven: technologie, design en kennis. Op weg naar een hechtere samenleving voor een sterke, veerkrachtige stad.

www.switchlight.nl >

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Stadhuis

Locatie:

Stadhuis
Stadhuisplein 1
5611 EM Eindhoven

 

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha