MVO Nederland

Als partner van MVO Nederland brengen we via WIN Actief bijeenkomsten onder de aandacht waar deelnemers kennis kunnen maken bedrijven en organisaties die werken aan een inclusieve en duurzame economie. Daarnaast zetten we onze activiteiten op de agenda van MVO Nederland. Op de jaarlijkse Dag van de Duurzaamheid ondernemen we een gezamenlijke activiteit en uiteraard steunen we de MVO Missie 2020: Nederland koploper op het gebied van een duurzame en inclusieve economie met onze eigen missie.

Nederland Kantelt

Nederland Kantelt wil antwoord geven op de vraag hoe we samen kunnen bouwen aan een spannender, leuker, mooier en energieker Nederland. Een maatschappij waarin we gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor duurzame energie, gezond voedsel en mensgerichte zorg. Niet omdat het moet, maar omdat je voelt dat je zo wilt leven. Nederland Kantelt wil in vijf jaar het aantal actief betrokken mensen bij de vernieuwingsbeweging vertienvoudigen tot 2,5 miljoen mensen ouder dan 20 jaar; dan is het kantelpunt bereikt. Een missie die we van harte ondersteunen en WIN is dan ook te vinden op de website van Nederland Kantelt..

 

Part-up

Part-up is een coöperatie van meewerkende freelancers, investeerders en gebruikers. In 2015 gestart in Den Haag. Part-up biedt organisaties een platform (online tool) om interne en externe talenten te vinden en met elkaar te werken in tijdelijke teams. Part-up begeleidt organisaties om social organizing te laten ontstaan. Hiermee vergroten organisaties hun slagkracht en innovatievermogen en wordt er meer gebruik gemaakt van het beschikbare talent. De tool is een middel om de toekomst van werk vorm te geven. In deze toekomst gaat het niet om baanzekerheid, maar om de toegang tot werk. Met Part-up kan iedereen organiseren zonder organisatie. De WIN Tribe op Part-up is de omgeving waarin we met elkaar ervaring opdoen met het werken in flexibele teams. Onze ambitie is om de meest actieve tribe op Part-up te worden.

 

 

United Economy

United Economy is een landelijk netwerk van duurzame koplopers, mkb-bedrijven, organisaties, zelfstandig professionals en particulieren. Het bedrijvennetwerk vormt de kern, omdat daarmee een sterke economische basis wordt gelegd. In het netwerk worden zaken gedaan met de United, een onderling betaalmiddel (de United).

Veel bedrijfsmatige en maatschappelijke uitdagingen van deze tijd hangen samen met geld. Ons huidige geldsysteem zadelt de samenleving op met groeidwang, uitputting en maatschappelijke disbalans. United Economy maakt geld weer dienstbaar aan de samenleving, in plaats van omgekeerd. Zo werken we aan een toekomst waarin het menselijk potentieel optimaal tot bloei komt, gericht op het creëren van waarde voor elkaar. WIN is partner om de mogelijkheden te verkennen voor het gebruik van de United als betaalmiddel in de WIN Werkkring.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha