Oriëntatiedag Economy Transformers Academy

Graag nodigen we je uit voor de oriëntatiedag op zaterdag 14 juli van de Academie voor Samenlevingskunst. Waar? In Het Veerhuis in Varik, Waalbandijk 8. Inloop vanaf 10.30 uur. Om 11.00 uur beginnen we en we gaan door tot 16.00 uur.

Waarom zou je komen?
  • Gewoon gezellig. Én om te ervaren dat Zo binnen/zo buiten een goede basis is om jezelf in je creatieve kracht te gronden. Om van daaruit in het werk dat je doet, welk werk dan ook, liefde en humor te brengen in de organisaties en gemeenschappen waar je deel van uitmaakt.
  • Om elkaar te ontmoeten. Én om te zien hoe wij als deelgenoten van Het Veerhuis onze bijdragen leveren om van Het Veerhuis een mysterie-plaats te maken, waar mensen zichzelf kunnen ontwikkelen tot Samenlevingskunstenaars.
  • Om een feestje te bouwen. Het mens-zijn te vieren. Én te onderzoeken of je ook innerlijke en uiterlijke ruimte wil creëren waarin je jezelf en anderen mogelijk maakt.
Wat gaan we doen?
  • Bewegen. Vrij, gelijk, samen beleven. Naar binnen én naar buiten gaan.
  • Elkaar waarnemen en denken. De liefde en de creativiteit voelen die je in diepste wezen bent en dat tot uitdrukking brengen in woorden en daden. En/of kijken hoe anderen dat doen.
  • Geven en nemen. Je eigen plaats innemen en ruimte maken voor anderen om dat ook te doen. Helemaal jezelf zijn. Én je ervan bewust worden dat we allemaal deel uitmaken van één wereldwijde economie.
Hoe gaan we dat doen?
  • Door in een kring te zitten, vragen te stellen en naar elkaars verhalen te luisteren.
  • Door je ogen te sluiten en je innerlijke ruimten te verkennen.
  • Door de stoelen aan de kant te zetten en te bewegen door de uiterlijke ruimte.
  • Door al doende te ontdekken hoe binnen en buiten met elkaar samenhangen.
Zin in?

Er is koffie, thee en lekkers. Lunch zelf mee nemen of gebruiken in Het Veerhuis. Aan het einde van de dag doneer je een bedrag in de pot die daarvoor klaar staat.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Het Veerhuis

Locatie:
Het Veerhuis
Waalbandijk 8,
4064 CB Varik

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha