Masterclass Business spiritualiteit

Business Spiritualiteit met Paul de Blot– Hoe combineer je een corporatieve deskundigheid met corporatieve spiritualiteit?
Terwijl de vooruitgang ons de dingen gemakkelijker maakt en we meer tijd zouden moeten overhouden, is het omgekeerde het geval: we hebben het gevoel dat we het steeds drukker krijgen en onze taken sneller moeten vervullen. Business spiritualiteit kan dat doorbreken.

Business Spiritualiteit gaat om goed zakendoen, met een deskundige aanpak vanuit een sterke bezieling en een goede samenwerking op basis van idealen. Business Spiritualiteit is succesvol door deskundigheid vanuit bezieling. Maar nooit religieus, esoterisch of zweverig. Het is realistisch en tegelijk idealistisch. Succesvolle ondernemingen beschikken zowel over corporatieve deskundigheid als over corporatieve spiritualiteit. Of noem het teamgeest, voor een eerste herkenning.

Weblog over Business Spiritualiteit

Paul de Blot
Paul de Blot is in 1924 geboren en opgegroeid in Indonesië. Na vijf jaar concentratiekamp werkte hij als chemisch technoloog voor de opbouw van de industrie in West Java. In 1948 werd hij Jezuiet en werd voorbereid om aan de opbouw van Hiroshima te werken.

Door de politieke omstandigheden kwam hij in Indonesië in het universitair onderwijs voor filosofie en ecologische technologie. Daar werkte hij ook voor de slachtoffers van de mislukte communistische Coupe van 1965. In 1979 kwam hij op de Business Universiteit Nyenrode, waar hij in 2006 hoogleraar werd in Business Spiritualiteit.

Hij studeerde in Indonesië, Duitsland en Nederland filosofie, theologie, fysica, psychologie, spiritualiteit en Indonesische staatsleer en politiek. Op Nyenrode promoveerde hij op de thesis “Vernieuwing van organisaties in een chaotische omgeving door vernieuwing van de mens”.

Programma 6 maart 2018
15:00 – 15:30 uur Ontvangst.
15:30 – 15:35 uur Opening.
15:35 – 18:00 uur Masterclass.
18:00 – 19:00 uur Netwerkborrel.

Kosten
Normaal EUR 145. Eenmalig gratis voor deelnemers aan het programma WIN WIN WIN Zelfontwikkeling (code: smaakmaker). Anders EUR 50. Prijzen excl. 21% BTW. Deelname aan het WIN WIN WIN programma biedt een ideale mogelijkheid om business spiritualiteit toe te passen in je eigen werksituatie.

Over het Nive
Het Nive is het managersplatform van Nederland. In 1925 opgericht en daarmee de oudste managersvereniging van ons land. Nog steeds actief en springlevend. Via hun leden bereiken ze ruim 30.000 managers. Bij de grote bedrijven, maar ook in het MKB. WIN is lid van het Nive.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Miele Experience Center

Locatie: 

Miele Experience Center
De Limiet 2
Vianen

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha