New Economy #15 Techgigangen

11 februari 20 uur in Pakhuis de Zwijger

Wordt onze economie beheerst door een handvol techgiganten en welke invloed hebben deze bedrijven op de stad?

Al gehoord van ‘The Big Five’? En nee, dan hebben we het niet over een Afrikaanse safari, maar over de vijf grote techbedrijven Alphabet (Google), Facebook, Amazon, Apple en Microsoft. Deze techgiganten zijn in enkele jaren uitgegroeid tot miljardenondernemingen die in staat zijn om de markt te domineren. Maar ook andere techbedrijven zoals Alibaba, Uber, Tencent, Airbnb en Nederlandse spelers als Bol.com en Booking.com timmeren flink aan de weg. Wordt onze economie beheerst door een handvol techgiganten? Wat zijn daarvan de gevolgen? Met wetenschappers, journalisten en politici gaan we in gesprek over de invloed van techgiganten en de mogelijkheden tegenmacht te bieden.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Pakhuis de Zwijger

Locatie:

Pakhuis de Zwijger

 

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha