Nationale Werkbezoek Dag

22 november is Nationale Werkbezoek Dag 2017

De economie groeit en de werkloosheid daalt. Toch zijn er nog steeds grote groepen mensen die moeilijk aan de slag komen. Veel werkzoekenden willen ontdekken welke branche of sector passend voor hen is. Door een Nationale Werkbezoekdag te organiseren kunnen werkzoekenden op een positieve manier contacten leggen met professionals die werkzaam zijn in de branche waar ze interesse hebben. Dankzij een werkbezoek krijgen ze inzicht in wat er bij desbetreffende bedrijf of publieke instellingen gebeurd. De bedrijven kunnen zich op haar beurt presenteren aan de buitenwereld. Kijk op www.werkbezoekdag.nl voor meer informatie over de Nationale Werkbezoekdag op 22 november 2017.

WIN is een van de deelnemende organisaties aan deze dag. De WIN Werkkringen van Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Wageningen. Klik op de icoontjes van de website van de Werkbezoek Dag en je ziet de details.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Hele land

Locatie:

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha