WIN Smaakmakers

Hun achtergrond

Irmgard Bomers
Den Haag
T 06-26146446
E irmgard@werkeninnetwerken.nl

“Geweldig wat je met elkaar kunt bereiken door gewoon te beginnen”

Irmgard Bomers (1958) werkte 35 jaar als manager in de profit en non-profitsector. In 2011 besloot ze vrijwillig haar dienstverband te beëindigen en is ze gestart met WIN. Met WIN (werken in netwerken) heeft ze een proeftuin gecreëerd voor werken in de nieuwe economie en in 2016 de NSvP Challengeprijs Innovatief in Werk gewonnen. Ze is schrijver van Mijlpalenboekjes en co-auteur van Nieuwe Business Modellen – samenwerken aan waardecreatie en het Kantelingsalfabet.

André Bruijn
Maassluis
T 06-51613176
E bruijnmo@bruijnontwikkeling.nl

“Nooit gedacht dat netwerken zo natuurlijk kan zijn.”

André Bruijn is een veelzijdige, ondernemende man. Liefhebber van taal, muziek en kunst. De kunst van samenwerken is een van zijn favoriete thema’sMaar hij maakt bijvoorbeeld ook priktafels, een slim ontwerp waarin hij zijn liefde voor houtbewerking kwijt kan.  Alle rijkdom die hij daarmee heeft vergaard staat in zijn boek De Glunderende OrganisatieFundamenteel in André’s aanpak, om mensen zichzelf en elkaar beter te leren kennen, zijn story-telling, verbeelding, ontdekkingstochten naar persoonlijke waarden en creativiteit in de dialoog (door tekenen of muziek).

Pauline Geldhof
Utrecht
T 06-53702489
E pgeldhof@wxs.nl

“Het concept blijft mij prikkelen.”

Pauline Geldhof is een betrokken mensgerichte (project)leider, consultant en carrière coach gericht op beweging naar voren en samen werken. Gefascineerd door de snel veranderende arbeidsmarkt en de impact die dat heeft op individuen en organisaties. Via haar eigen bedrijf About Work & Flow is ze o.a. actief bij gemeenten in het sociale domein. Daarnaast is ze o.a. ook bestuursvoorzitter van de Stichting echtWaar, een sociale onderneming in Utrecht die beschutte werkplekken biedt aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt in een keramiek- en textielwerkplaats.

Jan Hof
Arnhem
T 06-52773643
E jan.hof78@gmail.com

“Ik zie veel overeenkomsten tussen WIN en mijn Shared Value Center”

Jan Hof (1978) komt uit Drenthe en heeft passie voor sport. Hij is een van de intiatiefnemers van CRKL, een platform voor innoverend leiderschap en het Shared Values Center. Als sporter, coach en later als manager is hij altijd bezig geweest met de ontwikkeling van zichzelf en anderen. Het draait bij hem om mensen en zoekt naar wegen om mensen in hun kracht te zetten. Hij werkt op basis van vertrouwen en zoekt voortdurend naar wegen om mensen en organisaties te verbinden. Jan kent de kracht van leren: “Ik ben er van overtuigd dat als je mensen in hun kracht zet en verantwoordelijkheid geeft, je de beste resultaten bereikt.”

Jaap Luikenaar
T 06-51178488
E jaap@werkeninnetwerken.nl

“Ieder keer weer ontdek ik dat je met WIN een voorsprong hebt”

Jaap Luikenaar (1953) woont sinds een aantal jaren in Eindhoven. Zijn hele werkzame leven is hij actief in het communicatievak als schrijver en redacteur. Eerst in dienstverband en nu op projectbasis vanuit zijn eigen bedrijf Leodium. Hij is tevens bestuurslid bij Terres des Hommes Eindhoven en faciliteert WIN Werk(t) Sessies in Eindhoven.

Ria Roelands
Den Haag
T 06-53691584
E info@riaroelands.nl

“Zo ontspannen werken”

Ria Roelands is van huis uit informatieprofessional. Via het bibliotheekvak heeft ze zich ontwikkeld als manager en nu profileert ze zich als Verhalencoach en bestuurslid van de Zorgcoöperatie Noordelijk Scheveningen. Ze coacht individuele mensen en teams en is actief in verschillende projecten. Samen werken aan nieuwe concepten spreekt haar en ze zoekt steeds naar nieuwe mogelijkheden om mensen zich bewust te laten worden van hun eigen prachtige verhalen.

Eva de Vries
Almere
T 06-27076247
E eva@nezimo.nl

“Ik heb ontdekt waar ik goed in ben.”

Eva de Vries (1986) werkt als communitymanager voor verschillende opdrachtgevers. Ze werkt graag met mensen en heeft veel ervaring met sociaal intranet. Ze gelooft in de waarde van een goed functionerend sociaal intranet, maar ziet ook veel organisaties daar nog mee worstelen. Haar kracht is mensen in organisaties de meerwaarde van sociale platforms te laten ervaren, waardoor het effectiever wordt gebruikt. Daarnaast assisteert ze WIN met zichtbaarheid op sociale media en de organisatie van het jaarlijkse festival.

Elisabeth Werter
Amsterdam
T 06-38653052
E elisabethwerter@iib.ws

De critical mass van gelijkgestemden vind ik heel belangrijk”

Elisabeth Werter is fellow bij de Weconomics foundation en internationaal zaken adviseur, mentor en coach. Als EU ambassadeur voor vrouwelijk ondernemerschap stimuleert ze leiderschap. Ze heeft twintig jaar in Griekenland gewoond en gewerkt als ondernemer en consultant. Sinds een paar jaar is ze terug in Nederland en werkt ze vanuit Amsterdam o.a. als businessinnovation coach. Ze faciliteert tevens de WIN Werk(t) Sessies in Amsterdam

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha