Meet & Greet Economy Transformers

Economy Transformers Academy is een onafhankelijke academie voor samenlevingskunst. Je verdiept je er liefdevol in jezelf én in de samenleving. Al doende ontwikkel je je tot co-creator van wat wij noemen een vrij-gelijk-samenleving, een Aarde- en menswaardige samenleving.

Economy Transformers is een initiatief van Damaris Matthijsen. De Economy Transformers Academy is ontwikkeld door Jac Hielema. Op 21 september start een nieuw academiejaar.

Ze willen graag de academie onafhankelijk doorontwikkelen en toegankelijk maken voor iedereen, ook via online modules en een boek. Om de onafhankelijkheid te bewaren vragen ze mensen geld te schenken zonder voorwaarden. Van 28 t/m 30 juli kun je in het Veerhuis in Varik met ze kennis maken, de manier waarop ze werken en bepalen of en zo ja met welk bedrag je hun werk wilt ondersteunen.

  • vrijdagavond 28 juli vertellen ze hun verhaal en krijg je een inkijkje in het zo binnen/zo buiten-principe, de verhouding tussen jezelf en de wereld waarin je actief wilt zijn of al bent (Jac),
  • zaterdag 29 juli is een Oriëntatiedag voor de ET Academy
  • zaterdagavond 29 juli is er een verdiepingssessie met betrekking tot een samenlevingsvraagstuk (Damaris) ,
  • vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 overdag kun je een afspraak met ze maken, samen of apart.

Het Veerhuis is een prachtige plek om te zijn en om je er te laten inspireren. Je kunt het combineren met een heerlijk dagje uit.

Als je vragen hebt, alvast nader kennis wilt maken of een afspraak wilt plannen dan kun je bellen:

  • Damaris     (06) 50 63 71 44
  • Jac            (06) 14 68 78 73

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Het Veerhuis

Locatie:
Het Veerhuis
Waalbandijk 8,
4064 CB Varik

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha