Masterclass Futureproof Samenwerken

Het geheim achter succesvol samenwerken in tijden van verandering.
9 april van 14.30-17.00 uur in Den Haag

Niemand is tegen samenwerken, maar toch is het in de praktijk best lastig. Dat komt omdat samenwerken bijna altijd betekent dat je ook iets op moet geven. Door de snelle ontwikkelingen zullen samenwerkingen steeds vaker een tijdelijk karakter hebben en team/sector overstijgend plaatsvinden (co-creatie). Maakt dat het proces nog ingewikkelder of juist leuker? Futureproof samenwerken betekent flexibel en slim verbindingen durven aangaan, met het oog op de toekomst en behoud van eigen waarden. In deze masterclass leer je hoe je dit succesvol kunt toepassen in je eigen werkomgeving.

Een masterclass met praktijkcases en ruimte om je eigen dilemma’s op het gebied van samenwerking in te brengen.
“Een inspirerende sessie; absoluut de moeite waard” – Eva de Vries
“Ik heb nu een beter inzicht in alle rollen en processen die spelen bij een samenwerking” – Cor van Ruijven

Onderwerpen die aan de orde komen:

  • De WIN 80/20ᶟ formule voor samenwerking in de nieuwe economie
  • De MIN MIN MIN valkuilen en hoe je die omzeilt.
  • De WIN WIN WIN vaardigheden die iedereen kan ontwikkelen.

Wat levert deze Masterclass jou op?

  • Vier stadia van samenwerken die iedereen kan herkennen.
  • Het ‘geheime ingrediënt’ dat het grote verschil maakt tussen ploeteren en floreren in (tijdelijke) teams.
  • Inzicht wat het grootste obstakel is om te bereiken wat je wilt en hoe je dit blijvend kunt vermijden.

Deelname kost EUR 75 pp. Deelnemers aan het WIN WIN WIN programma betalen EUR 50 (code WIN). Prijzen excl. 21% BTW. Alle deelnemers ontvangen de e-versie van het boek Natuurlijk Werken.

Deze Masterclass wordt elk kwartaal herhaald. In 2018 op: 19 januari 9.30-12.00u, 9 april 14.30-17.00 uur, 4 juli 19.00-21.30 uur en 2 oktober 9.30-12.00 uur. Je belangstelling kun je kenbaar maken via een mailtje aan contact@werkeninnetwerken.nl.

 

Irmgard Bomers is expert op het gebied van werken in de nieuwe economie. Haar motto “dare care share” past ze al toe sinds het begin van de netwerkeconomie eind jaren negentig. Eerst in loondienst, als vernieuwer in de telecommunicatie- en de cultuursector en de laatste zes jaar als ondernemer. Ze studeerde economie & marketing aan de NHTV en werkte de eerste tien jaar in het toerisme.

Over werken in de nieuwe economie blogt ze sinds 2012. Irmgard is co-auteur van het boek Nieuwe Business Modellen, samen werken aan waardecreatie, schrijver van Een nieuwe weg naar inkomsten en werkplezier en Natuurlijk Werken. En initiatiefnemer van WIN.

Caballerofabriek

Locatie:
Caballerofabriek
Saturnusstraat 60
2516 HA Den Haag

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha