Kennismakingsworkshop Kantelen in je werk

10 juli 9-10u

Kantelen in je werk, hoe doe je dat?

Je bent gelukkiger in je werk, als je vanuit je hart werkt. Als je werk doet wat er voor jou toe doet. Je werkt dan in verbinding met jezelf. Dit vraagt dat je veel meer en veel meer bewust bezig bent met jij. Wie ben je? Waar word je warm van, gaat je hart sneller van kloppen, doet je de tijd vergeten, krijg je een kriebel van in je buik? Wat draait het voor jou om in werk? Waar moet een werkomgeving aan voldoen, wil jij tot je recht komen?

Weet je dit, ken je jezelf, en stuur je hier bewust op voor jezelf? Stel je jezelf doelen hierin? Jezelf willen leren kennen en toe groeien naar gelukkig werken is ook gewoon HARD WERKEN!

Hoe werk je hier nu aan in het dagelijks leven? Hoe maak je dit nu praktisch?

In deze interactieve sessie deel ik de 7 tips, die hier onlosmakelijk mee verbonden zijn. Zeven belangrijke onderwerpen die je aandacht verdienen. Werken aan meer succes en geluk in je werk, begint met jezelf willen leren kennen. Want pas als je jezelf beter kent, weet je wat je belangrijk vindt en wat je wilt eisen in je werksituatie.

Wanneer is deze workshop voor jou ?

  • Als je vindt dat het nu serieus tijd is voor meer gerichte actie om je onvrede over je werk aan te pakken.
  • Als het water je aan de lippen staat en je bijna dreigt uit te vallen.
  • Als je tot de conclusie bent gekomen dat je toch echt zelf verantwoordelijk bent voor je eigen werkgeluk.
  • Als je bereid bent in je eigen persoonlijke ontwikkeling te investeren.
  • Als je nu zover bent dat je ook flink wilt doorpakken.

Het resultaat van deze workshop

Als je deze 7 tips toepast in je eigen leven, maak je gegarandeerd een stap op je groeipad naar werken in verbinding met jezelf.

We gaan tijdens de sessie een interactieve verkenning doen op de tips en je huidige struggle scherp maken.

Aan het eind van de workshop weet je meer over jezelf, heb je aangescherpt waar het momenteel ‘knelt’ of schuurt in je werk èn heb je voor jezelf een concrete actie afgesproken om tenminste 1 tip toe te passen in je leven.

Kosten EUR 25 excl. BTW

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Het Coachhuis

Locatie: Het Coachhuis Harderwijk

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha