I’M Binck Netwerkbijeenkomst #54

31 oktober 17.30-20.00 uur

Nieuwsgierig naar mensen die samen de Haagse Binckhorst tot een bijzonder gebied maken?

Verschillende smaakmakers zijn aanwezig bij de I’M BINCK-Netwerkbijeenkomst #54. Deze keer zijn we te gast bij Q42,sinds deze zomer gevestigd in bedrijfsverzamelpand Apollo 14 in de Binckhaven. Q42 ontwikkelt al bijna 20 jaar apps, websites, connected devices, games, robots, AI- en VR-toepassingen. Bij velen als technisch innovatief internetbureau bekend, maar zelf voelen de 80 Q’ers zich vooral nerds die houden van heel goed programmeren. En van dingen maken met impact voor eindgebruikers. Dat doet Q42 voor klanten als Philips, KLM en Rijksmuseum, maar ook vanuit op zichzelf staande ventures, zoals LessonUp, TurtleBlaze en Hack The Planet.

We krijgen een korte rondleiding door het pand van Q42. En er zullen verder verschillende bedrijven pitches zijn waaronder van  BRANDOUTLOUD door Judith Madigan.Verder is er alle ruimte voor mededelingen of vragen.
We sluiten de I’M BINCK Netwerkbijeenkomst af met een informele borrel.

Datum: woensdag 31 oktober 2018
Tijd:
 inloop 17:00 uur/ Begin programma 17:30 uur tot ca 18:15 uur/Aansluitend informele netwerkborrel tot 20.00 uur.

Aanmelden verplicht.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Apollo 14

Locatie:
Apollo 14
Saturnusstraat 14,
Den Haag

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha