Forever Young Festival

Geniet, beleef, proef, dans, zing, date, relax en ontdek tijdens Forever Young Festival! Een unieke gelegenheid voor jou om samen met een 65-plusser een leuke dag te beleven.

Op woensdag 23 augustus vindt de eerste editie van het nieuwe, grootste en meest ludieke jaarlijks terugkerende festival voor alle 65-plussers in Nederland plaats op de Esplanade in Almere aan het prachtige Weerwater. Forever Young Festival is een dag vol muziek, theater, workshops en beleving.

Het festivalterrein heeft ruim 8 venues waar de verschillende optredens en activiteiten plaatsvinden.

Optredens van o.a. Willeke Alberti, Jan Vayne en Anita Meyer. Maar Frank in Person als Sinatra, Rock & Roll met een Elvis imitatie van wereldniveau, Tango met Trio Escapada & Omar Mollo, The Blues Brothers lookalikes met hun ‘blues mobiel’, Dixieland, Jazz en nog veel meer.

De enorme diversiteit aan prachtige kleurrijke tenten, van een intieme spiegeltent tot een geweldige mainstage, workshops, foodtrucks, een casino, klassiekers, een reuzenrad, ludieke straatartiesten, een gezellige markt, de sfeervolle aankleding en een nostalgische kermis zullen ervoor zorgen dat u gaat genieten. Het wordt een geweldige dag die je niet snel zult vergeten.

De entree voor het Forever Young Festival is gratis en inclusief een aantal gratis consumpties. De munten hiervoor ontvang je op het festival. Forever Young Festival is alleen toegankelijk voor mensen van 65 jaar of ouder. Per senior mag er een mantelzorger of familielid (18+) mee voor de begeleiding.

Beleef het mee op 23 augustus 2017 tijdens Forever Young Festival!


Kijk voor meer informatie op: www.foreveryoungfestival.nl

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Wijkcentrum Mariahoeve

Locatie:

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha