FILOSOFISCH CAFÉ : DE TIJDGEEST VAN 2017?

Voor iedereen die de tijdgeest wil begrijpen en er iets mee wil doen (privé of zakelijk) organiseren André Bruijn en Ferrie Veen een Zomers Filosofisch Café De Tijdgeest van 2017. Op 25 juli en 29 augustus ben je van 19.00-22.00 uur welkom in Literair Café Huis der Zotheid in Rotterdam.

Een filosofisch Café mikt op:
– Het vinden van de kern van de tijdgeest
– Nieuwe vragen met … nieuwe antwoorden
– Het naar voren brengen van eigen ervaringen
én …
– Luisteren en weer opnieuw beginnen als je
beeld van de tijdsgeest verandert

Het Huis Der Zotheid is een literair café waar buurtbewoners, studenten, dichters, kunstenaars, schrijvers, muzikanten en ondernemers elkaar ontmoeten voor een goed gesprek, gezelligheid en heerlijke koffie.
Meer informatie over de begeleiders: www.bruijnontwikkeling.nl en www.jebestaan.nl

Kosten:
Eur 12 incl. een consumptie (ter plekke contant te voldoen).

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Literair Café Huis der Zotheid

Locatie:
Literair Café Huis der Zotheid
Haringvliet 401, 3011 ZP Rotterdam

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha