donderdag 21 mrt

WIN Werk(t) Festival

21 maart 2019 10.00-18.00 uur

Lifehack for easy working! #WINWINWIN

In 2019 organiseren we al weer voor de zesde maal het WIN Werk(t) Festival. Op het festival ervaar je dat werken nu én in de toekomst een feest is als je je werk (deels) in netwerken organiseert.

 

Programma

10.00u Inloop
10.30u Welkom en start van het 6e WIN Werk(t) Festival
10.35u Smaakmakers in gesprek
Een interactieve opening waarin WIN initiatiefnemer Irmgard Bomers in gesprek gaat met smaakmakers; mensen die hun werk al (deels) in netwerken organiseren, zoals Farah Matab (Heineken), Sabrina Lindemann (I’M Binck) en Erik Gerritsen (VWS)
11.30u Natuurlijk Werken
De Serendipity Machine van S2M (een app die mensen realtime verbindt) organiseert contact met smaakmakers. Zij delen graag hun kennis en kunde met je en je kunt hen zelf natuurlijk alles vragen.

12.30u Lunch

13.00u Anders werken in de nieuwe economie
Een open markt waarin smaakmakers hun projecten/activiteiten laten zien en vertellen over hun aanpak.
14.00u Workshops Lifehack for easy working
Hoop, nieuwsgierigheid, angst en onzekerheid wisselen elkaar af als het gaat om ons werk. Met die onzekerheid worstelen we massaal. Dé oplossing bestaat niet, maar met behulp van de WIN WIN WIN lifehack kom je een heel eind. Met als resultaat meer vertrouwen, meer tijd en genoeg geld om die dingen te doen die je belangrijk vindt. Nu én in de toekomst.
Keuze uit de workshops: Meer waardering – Meer impact – Meer vrije tijd.
16.00u Meervoudige waarde creëren
Presentatie van de resultaten van de workshops.
16.30u Netwerkborrel
Gezellig napraten en bijpraten.


Locatie
: Een inspirerende plek in de Haagse Binckhorst, waar de transitie naar de nieuwe economie heel zichtbaar is.

En de kosten?
Het uitgebreide programma, inclusief een lekkere lunch en netwerkborrel, kunnen we je aanbieden voor slechts 62,50 Euro (incl. BTW). Deelnemers aan het WIN WIN WIN Programma (code WIN) en studenten (code student) krijgen 50% korting. 

Ben jij er klaar voor?

De wereld is veranderd en dat heeft impact op ons werk. Vroeger was de wereld in tweeën verdeeld (zwart/wit, links/rechts, arm/rijk, werk/privé, online/offline, vast/flex etcetera), maar dat beeld klopt niet meer met de realiteit[1]. Geen wonder dat het steeds vaker knelt als je vast blijft houden aan bestaande werkpatronen. WIN Smaakmakers laten zien dat je werk veel leuker wordt als je het (deels) in netwerken organiseert!

[1] Artikel uit De Correspondent, een nieuwe vorm van journalistiek organiseren

Binckhorst

Locatie:
Binckhorst
Den Haag

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha