Festival van de toekomst

Ben jij een ondernemer, wetenschapper of beleidsmaker en wil jij aan de slag voor een slimmer, schoner en sterker Zuid-Holland? Kom dan op donderdag 13 september naar het Festival van de Toekomst 2018 in de Fokker Terminal en laat je inspireren! Deze dag staat in het teken van samenwerken, kennis uitwisselen en contacten leggen met een breed scala aan thema’s; variërend van urbanisatie tot circulaire economie. De provincie Zuid-Holland wil de meest toekomstbestendige provincie van Nederland worden in een tijd van grote, ingrijpende veranderingen. Globalisering, klimaatverandering, demografische trends en nieuwe technologie zorgen voor een ongekende dynamiek. Als drukbevolkte, laaggelegen delta is onze regio extra kwetsbaar voor dit soort veranderingen. Wij willen samen met jou, toekomstmaker, Zuid-Holland slimmer, schoner en sterker maken. Zo blijft Zuid-Holland een aantrekkelijke plek om te wonen, werken en recreëren. Na een succesvolle eerste editie in 2016, biedt het Festival ook nu weer een belangrijk platform voor het versnellen van kennis & innovaties.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Fokker Terminal

Locatie:
Fokker Terminal
Binckhorstweg
Den Haag

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha