Benefietveiling Diyalo Netherlands

Op zondag 10 december vindt van 13.00-17.00 uur de eerste benefietveiling plaats van Diyalo Netherlands, een onderdeel van de Diyalo Foundation. Locatie: Sociëteit De Maas, Veerdam 1, Rotterdam.

De visie van de stichting is bijdrage te leveren aan een wereld waarin iedereen, ongeacht opleidingsniveau, geslacht of afkomst, zijn of haar talenten kan ontplooien en de mogelijkheid heeft om zijn ambities te verwezenlijken. Ze doen dit door Nederlandse jongeren mee te nemen naar Nepal en daar vanuit hun eigen talenten en ambities projecten op te laten zetten en trainingen te geven. Hoe dit precies te werk gaat lees je in het booklet. Diyalo Netherlands is een initiatief van Jord Drontmann.

Gastsprekers:
* Surya Karki, co-founder van de Diyalo Foundation en Country Director voor de United World Schools in Nepal.
* Alieke Krone, een van de oprichters van School at Sea, een organisatie die educatieve zeilreizen voor jongeren faciliteert.
* Dr. Gupta, geneeskundige uit Nepal die een nieuws ziekenhuis liet bouwen.

De benefietmiddag wordt aan elkaar gepraat door Melodi Tamarzians. Een notaris zorgt dat alles volgens de regels verloopt.

Voor het bijwonen van de benefietveiling wordt een bijdrage in de kosten gevraagd van € 24,95. Het bedrag kan worden overgemaakt naar rekeningnummer NL60 TRIO 0338 7509 91 t.n.v. Stichting Diyalo Foundation Netherlands met vermelding Benefietveiling en je eigen naam.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Societeit de Maas

Locatie:
Sociëteit De Maas, 
Veerdam 1, Rotterdam

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha