Digitale doekoe

Cryptocurrencies zijn ongekend populair. Wat moet je weten als je zelf aan digitaal geld wil beginnen?

Crypto money is de toekomst, zeggen de experts. Het digitale geld is ongekend populair, zo steeg de waarde van de Bitcoin in een jaar met 500% en timmeren andere coins zoals Ethereum, LiteCoin en Ripple aardig aan de digitale weg. Tijdens deze New Economy duiken we samen in het digitale geld en ontdekken we alles wat je moet weten als je zelf aan de cryptocurrencies wilt beginnen. We stellen praktische vragen over de cryptomunten en schetsen een vergezicht: hoe ziet een maatschappij eruit waar veelvuldig met cryptogeld wordt betaald? Aan de deur kun je Bitcoins voor een bedrag naar keuze kopen die we vervolgens op je persoonlijke crypto-creditcard zetten. Ka-ching!

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Pakhuis de Zwijger

Locatie: Amsterdam

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha