Diagnosable self

11 december 20.00 uur – Een avond over zelfredzaamheid met behulp van techniek bij Pakhuis De Zwijger

Hoe vergroten de nieuwste DIY e-health tools onze zelfredzaamheid? Van wearables tot apps en sensoren.
De gezondheidszorg staat voor grote uitdagingen: digitale innovaties, een groeiende zorgvraag en budgetten die onder druk staan. Slimme gezondheidstechnologie en quantified self-oplossingen lijken een uitkomst te bieden. Dankzij deze hoogtechnologische snufjes zoals sensoren, GPS-systemen en apps kunnen patiënten bijvoorbeeld langer thuiswonen, de voortgang van hun zorgtraject 24/7 volgen én hier zelf aan bijdragen. Samen met ontwerpers en experts kijken we hoe stakeholders in de gezondheidszorg zelf oplossingen kunnen creëren die bijdragen aan de zelfredzaamheid van patiënten. Wat zijn de mogelijkheden en beperkingen van vernieuwende quantified self-oplossingen en DIY innovaties? En hoe beïnvloeden deze de toekomt van onze gezondheid?

Met o.a.
Gerjanne van Gink,  productdesigner en healthcare innovator
Valerie Mencke, industrial designer
Jelle van Dijk, design-researcher en assistent professor Universiteit van Twente

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Pakhuis de Zwijger

Locatie: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha