Designing a community of care

22 oktober 2018

Tijdens de Dutch Design Week 2018 organiseren Waag en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie ‘Designing a Community of Care: From creative research to practice’, in samenwerking met Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg en Atelier Rijksbouwmeester: team Who Cares.

In Nederland vinden we de zorg opnieuw uit. Vergrijzing, decentralisatie en technologische ontwikkelingen stellen nieuwe eisen aan het zorgaanbod in onze wijken. Waag en het Stimuleringsfonds geloven in de kracht van ontwerp bij deze transitie van zorg in de wijk.

Dit is wat je kunt verwachten op de bijeenkomst:

  • Een inspirerende keynote lezing door Prof. Paul Chamberlain, design director Lab4Living Sheffield Hallam University, en Dr. Claire Craig, health director Lab4Living.
  • Kennismaken met andere geïnteresseerden waaronder zorgprofessionals en ontwerpers.
  • Een rondleiding door de tentoonstelling ‘Chronische gezondheid’ in de Embassy of Health, over de rol van ontwerpers binnen de zorg.
  • Wil je samen met ons bouwen aan een community of practice?

Aanmelden

De bijeenkomst is kosteloos. Meld u aan door een e-mail te sturen aan aanmelden@stimuleringsfonds.nl. Vermeld hierbij uw naam, functie en organisatie. De inschrijving gaat op volgorde van aanmelding.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Innovation Powerhouse

Locatie:
Innovation Powerhouse (Strijp-T),
Zwaanstraat 31a, 5651 CA Eindhoven

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha