Bitcoin Wednesday

Op 2 augustus wordt in Amsterdam de 50ste Bitcoin Wednesday georganiseerd. Een ontmoeting van een paar honderd enthousiastelingen over deze vorm van digitaal geld. Er zijn nog een paar plekken over.

Bitcoin is altijd omgeven met wat geheimzinnigheid. Deze keer is o.a. Henk van Arkel te gast, initiatiefnemer van STRO (Social Trade Organization), geen onbekende in WIN kringen. Vandaar ook dat we deze 50ste bijeenkomst graag bij je onder de aandacht brengen. Geheel in stijl wordt de locatie pas bekend gemaakt nadat je je hebt ingeschreven.

Het programma begint om 19.00 uur, maar vanaf 18.00 uur is er gelegenheid om te netwerken. Als je op de aanmeldknop klikt dan zie je het volledige programma.

Kosten
EUR 15, ter plekke te voldoen (in Euro’s of Bitcoins).

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Wijkcentrum Mariahoeve

Locatie:

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha