Bitcoin Wednesday

Bitcoin is altijd omgeven met wat geheimzinnigheid. Geheel in stijl wordt de locatie pas bekend gemaakt nadat je je hebt ingeschreven. Of je er nu in gelooft of niet: het is nuttig om meer te begrijpen van ontwikkelingen rond blockchain en cryptocurrencies. Daarom brengen we deze langstlopende en drukbezochte Meetup die elke 1e woensdag van de maand wordt gehouden onder de aandacht.

“An open and informal program for anyone interested in digital currency and the blockchain. For Bitcoin novices and experts alike. Beginners, investors, entrepreneurs, developers, miners, traders, legal professionals — all find value in this event. Brings together a diverse group of people from all levels and backgrounds without any barriers in order to give this important new technology a prominent role in Dutch society.

One of the goals of Bitcoin Wednesday is to promote the industry, to spread the word about Bitcoin (and related technology) in the Netherlands by raising the overall level of awareness and knowledge.”

Het programma begint om 19.00 uur, maar vanaf 18.00 uur is er gelegenheid om te netwerken. Als je op de aanmeldknop klikt dan zie je het volledige programma.

Kosten
EUR 12 of Bitcoin 6, ter plekke te voldoen

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Wijkcentrum Mariahoeve

Locatie:

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha